Vlonder met halfronde terracotta pot

Kindvriendelijke stadstuin

Onderhoudsarme stadstuin ontwerpen met mooie tuinverlichting in Driebergen profiteert van een gevoel van openheid. Onderhoudsarm stijlvol modern tuinontwerp voor kindvriendelijke familietuin te komen, is ook gespeeld met  vorm, textuur uit onze collectie handgemaakte terracotta potten. Terracotta potten voor moderne kleine stadstuin. Mooi van vorm en die zorgen voor stijl, vorm en hoogte in deze verder ongecompliceerde tuin. Daarnaast  is de tuin voorzien  van goede verlichting die voor een warme gloed zorgt en het mogelijk maakt om op een donkere plaats te koken.

Bent u nieuwsgierig geworden en is uw interesse gewekt?  Neem dan contact met ons op.

Onderhoudsarme stadstuin met terracotta potten
Vierkante sokkel van terracotta
Onderhoudsarme stadstuin met vlonder
Bomen uitlichten
Onderhoudsarme stadstuin met haardhout wand
Design bloempot voor buiten
Wand uitlichten met LED

stadstuin met vlonder

Een vlonder over de hele breedte van de tuin en een wand van haardhout  als natuurlijke afscheiding . Als  we vanuit de woning de tuin inkijken, nodigt  de tuin ons uit. Al is het maar om ’s morgens  vroeg met een kop koffie in de hand van de eerste zonnestralen te genieten. Of om  ’s avonds na het werk een balletje te trappen met de kinderen.

Tips voor kleine stadstuin

Het ontwerp is een afspiegeling van wat er in huis al gebeurt, waar leefruimten een meer open karakter hebben gekregen.  Bij het ontwerpen van deze tuin is daarom rekening gehouden met de diverse behoeften van de gebruikers rekening gehouden.  Zo moest de tuin onderhoudsvriendelijk zijn. Daarnaast zijn de barbecue en twee eetgedeeltes gescheiden. In deze grote tuin is voldoende ruimte om deze apart te houden . Een speciale eetplaats die een eindje weg is van de kookplaats. Beide gesitueerd op een verhoogde vlonder over de gehele breedte van de tuin.  Het tweede eetgedeelte dicht bij de keuken van de woning. Een tapijt van gras als ideaal speeloppervlak scheidt deze twee ruimtes.