mediterrane tuin aanleggen

Mediterrane tuin aanleggen

Mediterrane tuin aanleggen. Tuinontwerp voor mediterrane tuin met zwembad. Bijvoorbeeld deze Franse tuin ontwerpen met mooie wintervaste terracotta potten buiten . Landelijke tuin ontwerpen met zwembad, dakplatanen en dat alles samen met de warme uitstraling van deze natuurstenen bestrating. Dan komt dat vakantiegevoel vanzelf! De dakvorm van de Moerbei bomen gaat  heel goed samen met de Beukenhaag, lavendel kleuren, siergrassen en Druif . In deze sfeer waant u zich direct Zuid-Frankrijk!

U zoekt een tuinontwerp voor uw tuin in mediterrane stijl, neem contact met ons op.

De afgebeelde potten zijn onder product code BPCC 01 te koop via Monique en anders

mediterrane tuin

Mediterrane tuin ontwerpen

Klassieke terracotta potten

Klassieke terracotta potten

mediterrane tuin

Wintervaste terracotta potten

Mediterrane tuin

Thuiskomen en buitenleven in een oogwenk en tot rust komen. Is het daarom niet de hoogste tijd om uw terras of balkon aan te kleden een verzameling handgemaakte terracotta potten. Kies plantenbakken , maar beperk u tot één of 2 materialen, zoals terracotta en zinken potten, voor een harmonieus geheel. Aarzel niet om uw tuin een totaal andere functie te geven. Zoals in dit tuinontwerp waarbij het een zwembad in het verlengde van het schaduw terras ligt.

Als tuinontwerper ga ik voor kwaliteit; een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details.Het tuinontwerp moet passen bij uw woning, maar ook bij u! Wat wilt u straks zien, wat moet daardoor benadrukt worden en wat weggelaten worden. Zo ontstaat de eerste ruimtelijke indeling. Eigenlijk ben ik een vormgever van ruimte: hoe maak ik uitzichten die u als bewoner naar buiten lokken en hoe pas ik bomen, heesters en planten in het tuinplan op zo’n manier dat er in alle seizoenen een harmonieus beeld ontstaat. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren, uitvoeren en onderhouden van groenprojecten. Altijd gefocust op het leveren van kwaliteit en service.