Luxe tuinen ontwerpen

Luxe tuinen ontwerpen

Luxe tuinen ontwerpen of exclusieve tuinen ontwerpen, omdat  uw woning na een verbouwing niet langer meer in harmonie is met uw tuin? Dan kan dat misschien voor u de aanleiding zijn om uw tuin onder handen te laten nemen door een tuinarchitect. Een nieuw aangelegde tuin moet opgaan in zijn omgeving en voldoen aan uw wensen. Een persoonlijke tuin waar u zich thuis voelt, daar gaat het om!

Bent u geïnteresseerd in andere ontwerpen van grote tuinen, of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op.

Luxe tuinen stijlvolle ontwerpen

Tuinontwerpen gemaakt door een professional, betalen zich direct terug. Geen woning wordt zonder plan gebouwd, maar vreemd genoeg is dat bij een achtertuin soms anders. Gaat uw voorkeur uit naar een moderne leef tuin met klassieke accenten, of geniet u liever van uitbundig bloeiende borders?

Als tuinontwerper ga ik voor kwaliteit. Een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details. Deze houten tuinbank en terracotta pot zijn met de hand en het hoofd gemaakt en maken deze binnentuin helemaal af. In mijn ontwerpen laat ik u zien dat de basis klopt en dan maakt het niet uit of het oppervlak van uw tuin beperkt is!

Monique van Tussenbroek geeft sinds 1999 leiding aan het tuinontwerp bureau Monique en anders. Samen met ervaren professionals vormt zij een slagvaardig en betrokken team met korte communicatielijnen.

Voor een kwalitatief gedegen ontwerppakket vind ik het heel belangrijk goed te luisteren naar mijn opdrachtgevers . Ik draag oplossingen aan die aansluiten bij uw wensen en eisen. Vanaf het begin kan ik bij het project betrokken blijven en zo houd ik controle op het eindresultaat. Voor de uitvoering van uw tuin of inrichting van het groenproject ben ik voor u het aanspreekpunt.

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven.