luxe potten

Luxe potten

Luxe potten van terracotta uit de serie Ø23,5 x h32cm of Ø28 x h 32cm. Gekleurde kleine terracotta potten in oneindig veel kleurencombinaties. Of bent u op zoek naar een iets groter formaat gekleurde potten?Producten die staan voor een natuurlijke uitstraling, kracht, duurzaamheid, kwaliteit en design. Eigenheid en creativiteit staan bij de makers hoog in het vaandel! Door hun onderscheidende vormen en organische structuren zijn deze potten decoratieve elementen in uw tuin. Met grote toewijding met de hand gemaakt van Duitse klei. Naast potten zijn ook verschillende terracotta tuinmeubels via Monique en anders te koop. Deze producten maken  uw buitenruimte net wat stijlvoller. Zij geven meer warmte aan uw tuin en dakterras.

Uit de getoonde serie is te kiezen uit 15 verschillende variaties!

Voor echt grote wintervaste terracotta potten in verschillende vormen, maten en structuren. kijk dan verder naar andere stijlvolle terracotta potten  en neem daarna contact met ons op.

Luxe potten Luxe potten van terracotta uit de serie Ø23,5 x h32cm of Ø28 x h 32cm. Gekleurde kleine terracotta potten in oneindig veel kleurencombinaties. Of gaat u liever voor grote wintervaste terracotta potten in verschillende vormen, maten, structuren en kleuren klei? Indrukwekkende vorstbestendige potten. Producten die staan voor een natuurlijke uitstraling, kracht, duurzaamheid, kwaliteit en design. Eigenheid en creativiteit staan bij de makers hoog in het vaandel! Door hun onderscheidende vormen en organische structuren zijn deze potten decoratieve elementen in uw tuin. Met grote toewijding met de hand gemaakt van Duitse klei. Naast potten zijn ook verschillende terracotta tuinmeubels via Monique en anders te koop. Deze producten maken  uw buitenruimte net wat stijlvoller. Zij geven meer warmte aan uw tuin en dakterras. Of bent u op zoek naar een iets groter formaat gekleurde potten? Geïnteresseerd in deze of andere stijlvolle terracotta potten, neem dan contact met ons op. Kleine gekleurde potten  Kleine terracotta potten  Luxe terracotta potten  Luxe potten Bloed , zweet en tranen, want het maken van de potten is fysiek zwaar werk. Elke pot is uniek en met de hand gemaakt. In de mallen wordt de klei met de hand gelegd en aangestampt. Wanneer die bijna droog is, wordt de mal eruit gehaald en de gewenste structuur aan de buitenkant aangebracht. Daarna gaan de potten de droogkamer in om vervolgens in gigantische ovens te worden afgebakken. Alle terracotta items uit de collectie hebben een krachtige uitstraling. Gemakkelijk te combineren maar ook prachtig als solitair. Als u een verharde tuin heeft, of een balkon of dakterras, dan bent u voor uw beplanting aangewezen op potten. Wat voor potten u koopt, zorg ervoor dat ze groot genoeg zijn voor de betreffende planten. Planten houden niet van kleine potten met te weinig ruimte voor het wortelgestel; ze drogen er namelijk snel in uit! Bovendien zien ze er niet uit, omdat de verhouding tussen plant en pot zoek is.

Kleine gekleurde potten

luxe potten

Kleine terracotta potten

Luxe potten

Luxe terracotta potten

Luxe potten

Bloed , zweet en tranen, want het maken van de potten is fysiek zwaar werk. Elke pot is uniek en met de hand gemaakt. In de mallen wordt de klei met de hand gelegd en aangestampt. Wanneer die bijna droog is, wordt de mal eruit gehaald en de gewenste structuur aan de buitenkant aangebracht. Daarna gaan de potten de droogkamer in om vervolgens in gigantische ovens te worden afgebakken.
Alle terracotta items uit de collectie hebben een krachtige uitstraling. Gemakkelijk te combineren maar ook prachtig als solitair.

Als u een verharde tuin heeft, of een balkon of dakterras, dan bent u voor uw beplanting aangewezen op potten. Wat voor potten u koopt, zorg ervoor dat ze groot genoeg zijn voor de betreffende planten. Planten houden niet van kleine potten met te weinig ruimte voor het wortelgestel; ze drogen er namelijk snel in uit! Bovendien zien ze er niet uit, omdat de verhouding tussen plant en pot zoek is.