Planten in natuurlijke stijl

Planten border ontwerpen met visie

Planten voor moderne tuinen in de toekomst. Ook beplanting voor landschapstuin. Seizoenen in de tuin: een beplantingsplan geïnspireerd door de natuur. Planten met een natuurlijk karakter. Prairie beplanting : een tuinontwerp in natuurlijke stijl. Ontwerpen met vaste planten zorgt al in twee tot drie jaar tijd voor een volwassen resultaat. Daarom ideaal vanwege hun snelle groeiwijze. Zelfs in een relatief kleine tuin is het mogelijk een grote variatie aan planten te hebben. Deze beplanting in combinatie met siergrassen gebruikt worden als contrast met een zeer strakke beplanting, zoals strakke hagen.

Bent u geïnteresseerd in een door de natuur geïnspireerd beplantingsplan? Neem dan contact met ons op.

Planten in de toekomst
Eigentijdse tuinen ontwerpen
Hedendaagse beplanting
het gebruik van planten
Border ontwerpen
de kunst van het ontwerpen met planten
Tuinontwerp in natuurlijke stijl
Planten combineren
Beplanting met natuurlijk karakter

Plantkeuze voor aanleg border

Eigentijdse tuinen ontwerpen. Tuin met hedendaagse beplanting. De basisprincipes voor een beplantingsplan en het onderhoud van beplanting zijn echter hetzelfde. Onafhankelijk van de grootte van het te beplanten terrein. Daarnaast is het mogelijk om met een selectie van de juiste soorten van het vroegste voorjaar tot het einde van de herfst een complete tuin te hebben. Omdat niet alleen bloemen maar ook de structuur en hun uitgebloeide vorm een rol spelen. De natuur blijft voor ons de meest fundamentele inspiratiebron! In een goed tuinontwerp zijn de ‘harde’ elementen in evenwicht met de zachtheid van beplanting.

Natuur en tuinen

Een border met een natuurlijk karakter en een door de natuur geïnspireerd beplantingsplan. Zo is prairie beplanting bijzonder geschikt voor het toenemende aantal mensen dat vaak verhuist. En dus elke keer met een nieuwe tuin moeten beginnen. Bovendien is het minder emotioneel om vaste planten te verplaatsen dan een boom. Dat wil niet zeggen dat Monique en anders niet geïnteresseerd is in bomen en heesters. Integendeel, bomen en heesters zijn in combinatie met vaste planten onmisbaar!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *