natuurvijver

Natuurvijver ontwerpen

Natuurvijver ontwerpen

Natuurvijver ontwerpen waarbij op een originele manier gebruik is gemaakt van gerecycled kunststoffen vlonder planken. Lekker stoer: natuurlijke vijver aanleggen van 20m1 met gerecycled zwarte vlonder planken kunststof. Composiet vlonder planken en ‘stap tegels’ van zwarte smalle latten. De nadruk ligt in dit tuinontwerp voor een natuurlijke tuin op de rechte lijnen, heldere compositie, ontspanning en kalmte. Met een natuurvijver hoef je je nooit te vervelen. Kikkers, padden, salamanders, libellen, eenden en allerlei bijzondere vogels trekken aan u voorbij. Nieuwsgierig naar andere voorbeelden van een vijvertuin of  unieke tuinontwerpen !

Geïnteresseerd in een ontwerp voor een natuurvijver, neem dan contact met ons op!

natuurvijver

Natuurvijver ontwerpen

Natuurvijver ontwerpen

Waarom zou u kiezen voor deze moderne natuurlijke vijver?  Omdat het gebruikte materiaal  milieuvriendelijk en duurzaam tegelijk is. Bovendien gaat het materiaal tientallen jaren mee,  het rot niet, heeft geen onderhoud nodig en is eenvoudig te reinigen. In de uitvoering zijn kuntstof vlonder planken verwerkt. Ideaal materiaal voor terras, balkon en steiger: het  splintert niet, het is stroef, zelfs bij nat weer en heerlijk om met blote voeten op te lopen! Of gaat u toch liever voor een strakke vijver met een mooie hardstenen rand, omdat die beter aansluit bij de uitstraling van uw woning?

 

Als tuinontwerper ga ik altijd voor kwaliteit; een goed tuinontwerp begint simpelweg met luisteren, kijken en mooie details.Het tuinontwerp moet passen bij uw woning, maar ook bij u! Wat wilt u straks zien, wat moet daardoor benadrukt worden en wat weggelaten worden. Zo ontstaat de eerste ruimtelijke indeling. Eigenlijk ben ik een vormgever van ruimte: hoe maak ik uitzichten die u als bewoner naar buiten lokken en hoe pas ik de beplanting in het tuinplan op zo’n manier toe dat er in alle seizoenen een harmonieus  beeld ontstaat. Kleine of grote groenprojecten , als tuinarchitect ga ik bij mijn keuze van materialen altijd voor kwaliteit.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *