Luxe tuinen ontwerpen

Luxe tuinen ontwerpen

Luxe tuinen ontwerpen

Luxe tuinen ontwerpen in ’t Gooi. Maar ook een exclusieve tuin ontwerpen in Bilthoven. Tuinontwerp voor luxe villatuin. Daarnaast een kleine moderne stadstuin ontwerpen in Haarlem. Stijlvolle tuin ontwerpen bij voormalige kerk.

Wij ontwerpen niet alleen groene ruimtes, maar zorgen ook voor een hoogwaardige tuinaanleg met een chique uitstraling. In de villatuin zorgen hoge bomen en heesters voor een natuurlijke privacy. Het ontwerp voor een parktuin, is ook gemaakt met het doel om lang buiten te genieten. Zo is er achterin de tuin een jacuzzi geplaatst op een grote vlonder van composiet planken. De tuin is niet alleen ontworpen vanuit de vormgeving van de villa. Maar de belijning van de woning is ook terug te vinden in paden en plantvakken. De toepassing van planten, zoals siergrassen, vaste planten en solitaire heesters geven deze tuin een natuurlijke uitstraling.

Andere tuinontwerpen voor grote tuinen  bekijken of heeft u vragen, neem dan contact met ons op.

moderne tuinen ontwerpen in Amsterdam

Moderne villa tuin ontwerpen

moderne tuinen ontwerpen in Zeist

Tuinontwerp bij moderne villa

Moderne tuinen ontwerpen door tuinarchitect

Voortuin met privacy ontwerpen

aanleg zwemvijver

Tuin met zwemvijver ontwerpen

Tuinontwerp onderhoudsvriendelijke stadstuin

Moderne tuinen ontwerpen in Amersfoort

Moderne tuinen ontwerpen door tuinarchitect

passend tuinontwerp voor bijzondere kavel

Wonen in een kerk

Tuinarchitect van stijlvolle tuinen

Luxe tuinen ontwerpen

Luculluseen beroemd Romeins militair en politicus uit de 1e eeuw v. Christus liet zeer luxe tuinen aanleggen op de Pincio, even buiten de stadsmuur. Deze privé tuinen liepen van de top tot aan de voet van de heuvel, waar het Marsveld lag. De tuinen van Lucullus met enorme terrassen en fonteinen.

Zulke extravagante luxe hoeft natuurlijke niet. Met mijn persoonlijke ontwerpen wil ik mijn opdrachtgevers blijven boeien, het hele tuinjaar door. Sterker nog niet alleen gedurende de vier seizoenen, maar ook nog na 10 jaar. Daar moeten het ontwerp en de aanleg van de tuin volkomen op worden gebaseerd.

U kunt als opdrachtgever kiezen voor een totaalpakket van ontwerp tot en met beplantingsplan, inclusief of exclusief bestekmatige uitwerking voor de uitvoering. Wilt u het definitieve ontwerp in eigen beheer uitvoeren? De keuze is aan u!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *