kunststof bloempotten

Kunststof bloempotten in RAL kleuren

Kunststof bloempotten groot formaat

Kunststof bloempotten of grote polyester pot. Creatief met groen, zelfs met een enkele gekleurde kunststof pot maakt u al een verpletterende indruk in uw woon of werkomgeving . Als tuinarchitect heb ik genoeg groene ideeën om uw school, kantoor, restaurant, entree of buitenruimte ‘groener en persoonlijker’ te maken. Of heeft u een voorkeur voor mooie handgemaakte terracotta potten?

In nauw overleg creëer ik uw groene ruimte die naadloos aansluit bij uw smaak. Enthousiast, maar heeft u vragen, neem gerust contact met ons op!

Kunststof gekleurde potten

De ontspannende werking die van planten uitgaat, ervaren niet alleen de bezoekers maar ook uw werknemers en dat gevoel is een meerwaarde! Deze polyester potten zijn door hun grootte en materiaal verrassend en origineel tegelijk. Standaard verkrijgbaar in 3 hoogtes van 1m , 1.5m tot maximaal 2m en naast de kleuren wit,  zwart , rood, oranje , taupe, antraciet verder te koop in alle RAL kleuren.

kunststof bloempotten

kunststof bloempotten

Als u een verharde tuin heeft, of een balkon of dakterras, dan bent u voor uw beplanting aangewezen op potten of bakken. Wat voor soort bakken of potten u koopt, zorg ervoor dat ze groot genoeg zijn voor de betreffende planten. Planten houden niet van kleine potten met te weinig ruimte voor het wortelgestel; ze drogen er namelijk snel in uit! Bovendien zien ze er niet uit, omdat de verhouding tussen plant en pot zoek is. De meeste grassoorten, vaste planten en veel ‘kleine’ heesters doen het prachtig in onze grote fraaie terracotta potten.

Bent u binnenhuisarchitect of particulier en nieuwsgierig geworden?

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *