Grote terracotta potten

Grote terracotta potten

Grote terracotta potten

Grote terracotta potten voor balkon en terras. Wilt u gaan voor echte kwaliteit lees dan verder! Terracotta tuinpotten voor de publieke ruimte. Niet alleen interessant voor particulieren, maar ook voor architecten. Zo kunnen deze handgemaakte grote wintervaste terracotta buitenpotten  tijdens strenge winters buiten blijven staan. De speciale kleisoort wordt op zeer hoge temperatuur gebakken. Hierdoor is deze tuinpot extra sterk en vorst bestendig. Handgemaakt van hoogwaardige klei. Elke pot is uniek en gemaakt met aandacht en kennis van het materiaal. Niet te vergelijken met het assortiment bloempotten in tuincentra en bouwmarkten.

Voor inspiratie bekijk onze collectie potten. Bent u nieuwsgierig geworden en is uw interesse gewekt?  Neem dan contact met ons op.

Grote terracotta potten

Gaat u voor originaliteit en echte kwaliteit? Deze variant terracotta pot heeft een warme, natuurlijke taupe kleur. Of gaat uw voorkeur naar handgemaakte zwarte pot of  een witte pot? Exclusieve potten, bijzonder en opvallend. Mooi met bijvoorbeeld een groenblijvend siergras, zoals de Carex “Ice Dance” of Pennisetum. Gaat u voor een klassieke stijl kies dan voor een Buxus of de groenblijvende Helleborus of Skimmia japonica ‘Rubella’.

Grote wintervaste terracotta potten

Als u een verharde tuin heeft, of een balkon of dakterras, dan bent u voor uw beplanting aangewezen op potten of bakken. Wat voor soort bakken of potten u koopt, zorg ervoor dat ze groot genoeg zijn voor de betreffende planten. Planten houden niet van kleine potten met te weinig ruimte voor het wortelgestel; ze drogen er namelijk snel in uit! Bovendien zien ze er niet uit, omdat de verhouding tussen plant en pot zoek is. Vaste planten als onderbeplanting gecombineerd met klein formaat boompjes, zoals de Malus gedijen prima in grote potten. Deze beplanting vult uw tuin vanaf de vroege zomer tot en met februari met kleur! De meeste grassoorten, vaste planten en veel ‘kleine’ heesters doen het prachtig in onze grote fraaie terracotta potten.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *