exclusieve pot

Exclusieve potten

Exclusieve potten

Exclusieve potten voor een exclusief tuinontwerp. Zoals deze wintervaste terracotta buitenpotten en binnenpotten waar u een goed gevoel bij heeft. Mooie luxe potten verkopen zichzelf en blijven altijd mooi! Voor inspiratie bekijk onze collectie terracotta potten. Deze met de handgemaakte potten zijn niet alleen mooi buiten op uw terras. Maar hebben niet eens planten nodig! Het zijn namelijk kunstwerken op zich! Eigenheid en creativiteit staan in ons assortiment terracotta potten hoog in het vaandel. Zo is over elk model is door de ontwerper en vakman 100% nagedacht!

Bent u binnenhuisarchitect of particulier en nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Ontwerpen met potten

Grote terracotta potten

exclusieve terracotta potten

Terracotta potten voor buiten

Exclusieve potten voor binnen en buiten

Deze prachtige binnenpot, aan de binnenkant afgewerkt met wit glazuur, is een uniek product, want elke pot is met de hand gemaakt. In de mallen wordt met de hand de klei gelegd en aangestamt. Wanneer die bijna droog is, wordt de mal eruit gehaald en de gewenste structuur aan de buitenkant aangebracht. Daarna gaan de terracotta potten de droogkamer in om in ovens te worden afgebakken. Ze blijven daar 24 uur staan, waarbij de temperatuur langzaam oploopt tot de hoogste stand, om na een half uur weer langzaam te worden afgebouwd. Het resultaat: exclusieve terracotta potten voor binnen en buiten op het balkon met een eigentijds en tijdloos karakter!

 

‘Wij realiseren de meest uiteenlopende ‘groene’ ruimtes waar mensen zich thuis voelen. Van grote tuinen tot dakterrassen en groene binnenprojecten voor particulieren en bedrijven. Deze totaal aanpak van ontwerp tot uitvoering ziet Monique en anders als één geheel en resulteert in de realisatie van groenprojecten met een luxe uitstraling.De opdrachtgevers waar Monique en anders en haar team graag voor werken zijn mensen die enthousiast zijn en voor kwaliteit kiezen.

In nauw overleg creëer ik uw groene buiten en|of binnenruimte die naadloos aansluit bij uw smaak.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *